Розвідка оцінила реалістичність ядерних погроз Кремля

Зображення відбиває оцінку реалістичності ядерних загроз Кремля
Зображення відбиває оцінку реалістичності ядерних загроз Кремля

Представник Головного управління розвідки Міноборони, Андрій Юсов, заявив, що заяви про можливість використання ядерної зброї з боку Росії є лише шантажем. Він наголосив, що такий шантаж став особливо активним після вторгнення Росії в Україну.

Українські розвідники засвідчують, що Росія використовує цей шантаж для втілення своїх інтересів. Крім того, представник Міноборони зазначив, що НАТО розмовляє про розгортання більшої кількості ядерної зброї через зростаючу загрозу з боку Росії та КНДР. Він підкреслив, що це свідчить про те, що світ усвідомлює небезпеку російського режиму.

«Російська пропаганда не приховує, а говорить про те, що вони ведуть війну з усім вільним світом. Реакція на ядерний шантаж Путіна стає все більш виразною», - сказав Юсов.

Раніше президент Росії, Володимир Путін, прирівняв поразку в Україні до знищення державності Росії, що дозволяє йому використовувати ядерну зброю.

Слова генерального секретаря НАТО, Єнса Столтенберга, про переговори щодо розгортання більшої кількості ядерної зброї були відкинуті речником Кремля, Дмитром Пєсковим, як «підвищення напруженості».

Під час візиту Путіна до В'єтнаму було підписано угоди про співпрацю, зокрема щодо будівництва Центру ядерної науки і технологій у В'єтнамі.

Читайте також

На війні загинув український артист
сьогодні, 15:58 0 переглянули
На війні загинув український артист