Що допоможе зменшити втрати на фронті: Сирський назвав ключові пріоритети

Зменшення втрат на фронті: ключові пріоритети
Зменшення втрат на фронті: ключові пріоритети

Головнокомандувач ЗСУ назвав пріоритети для зменшення втрат на фронті

Олександр Сирський, головнокомандувач Збройних сил України, визначив основні пріоритети для зменшення втрат на фронті. Він збирався з командирами, відповідальними за підготовку у ЗСУ, представниками навчальних центрів, територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки, командуванням Медичних сил, бойовими медиками, волонтерами та громадськими діячами, які підтримують ЗСУ протягом усієї війни.

«Якісна підготовка, ефективна медична допомога і технологічна перевага – ми створюємо універсальну систему для кожного підрозділу, ключовим пріоритетом якої є збереження життя наших воїнів», – зазначив Сирський.

За словами Сирського, зменшення втрат на фронті залежить від багатьох чинників. Один із ключових факторів – якісна підготовка бійців. Головнокомандувач переконаний, що навчання військовослужбовців потрібно постійно удосконалювати, щоб вони були готові до сучасної бойової обстановки.

Також обговорювалась технологічна складова, яка впливає на збереження життя українських воїнів. Для цього запроваджуються безпілотні системи різних модифікацій та роботизовані платформи.

«Воювати повинні технології, зберігаючи життя наших військових», – підкреслив головнокомандувач.

Раніше Сирський заявив, що ворог концентрує свої зусилля на Харківському напрямку, але має значні втрати та не має успіху.

Читайте також