У Києві жорстоко побили екс-військового через зачіску: нападників відпустили

Побиття у Києві екс-військового через зачіску
Побиття у Києві екс-військового через зачіску

У Києві нічого 22 червня жорстоко побили ветерана бойових дій, колишнього військовослужбовця 32-ї окремої механізованої бригади Олександра. Про це повідомила його сестра та волонтер на своїй сторінці в Instagram.

За її словами, коли Олександр вигулював свою собаку і повертався додому, до нього підійшли троє людей, а наймолодший з них почав насміхатися з його зачіски. В результаті Олександр отримав удар, став дезорієнтованим і не міг чинити опір.

Сестра постраждалого повідомила, що одна людина била його, а двоє стояли поруч і страхували, якщо перша не впорається. Після цього на місце події прибули поліцейські та швидка допомога, всіх доставили до лікарні, де зняли показання, а потім відпустили.

Сестра також розповіла, що батько, брат і дядько Олександра були добровольцями під час повномасштабного вторгнення. Дядько загинув, а брат зник безвісти.

Олександр мав значний досвід бойових дій, отримав військові нагороди і після звільнення з військової служби продовжив допомагати армії як волонтер.

Також в новинах з'явилася інформація про київського поліцейського, який допомагав охороні Тищенка у Дніпрі.

Читайте також