10 напоїв, яких слід уникати, щоб скинути жир на животі

Правильний вибір напоїв може допомогти позбутися жиру на животі раз і назавжди.

Дієтолог Дестіні Муді назвала популярні напої, які краще не пити, якщо ви намагаєтеся скинути жир на животі, пише Eatthis.

Вживання смачних кавових напоїв може здатися нешкідливим, але прихований цукор і порожні калорії сприяють накопиченню жиру на животі.
Це ще один смачний напій, який містить цукор і порожні калорії, що робить їх винуватцями появи жиру на животі. "Проблема солодких газованих напоїв полягає в тому, що вони підвищують рівень цукру в крові, тим самим спонукаючи організм витягувати воду з клітин, щоб розбавити її.

Це викликає ще більшу спрагу, що може спонукати вас випити більше солодкої води, і перш ніж ви це зрозумієте, ви спожили сотні калорій, які не мають харчової цінності і можуть швидко призвести до збільшення ваги", - пояснила Муді.

Хоча фруктовий сік може здатися корисним, він часто концентрує цукор без здорової клітковини. Це може швидко підвищити рівень цукру в крові і звести нанівець ваші зусилля з позбавлення жиру на животі.
Надлишок калорій від алкоголю може сприяти накопиченню жиру, особливо на животі. Крім того, алкоголь містить сім калорій на грам, тому його не слід вживати, якщо ви намагаєтеся схуднути. "Пиво містить пшеницю, що робить його дуже калорійним. Алкоголь в цілому змінює обмін речовин таким чином, що спонукає організм відкладати калорії у вигляді жиру в середній частині тіла, звідси і з'явився термін "пивний живіт". Алкоголь також викликає запальні процеси, а хронічне запалення є основною причиною накопичення вісцерального жиру", - зазначила фахівець.
Ці калорійні суміші містять багато доданих цукрів, які можуть непомітно збільшити загальне споживання калорій, викликаючи накопичення жиру на животі. Муді зазначила, що алкогольні солодкі коктейлі можна відразу назвати - "коктейль для збільшення вісцерального жиру".
Смузі можуть здатися несподіваним напоєм у цьому списку, але куплені в магазині або надмірно підсолоджені коктейлі часто містять набагато більше калорій. Ці напої, наповнені цукром і часто позбавлені клітковини, можуть призвести до енергетичних збоїв і збільшення ваги.
Вони містять багато цукру та калорій. Якщо ви регулярно не займаєтеся інтенсивними фізичними навантаженнями, ці напої можуть призвести до надмірного споживання калорій і завадити втратити жир на животі.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Поєднання високого вмісту цукру та насичених жирів у молочних коктейлях є основною причиною накопичення жиру на животі.
"Слаші - це дрібно подрібнений лід з додаванням цукру і штучних барвників", - розповіла дієтолог. "Якщо ви коли - небудь давали одному з них розтанути, то напевно побачили в склянці просто солодкий сироп", - сказала вона.
Завдяки високому вмісту кофеїну та цукру енергетичні напої можуть забезпечити тимчасовий приплив енергії, але за рахунок збільшення жиру на животі.

Багато хто вживає мінеральну воду щодня. Але цей напій вважають найшкідливішим у світі.

Вся справа в кофеїні та фосфорній кислоті у складі більшості газованих напоїв.