$100 тис. за новорічний корпоратив з Лободою. Є охочі?

Ціна за новорічний корпоратив з Лободою становить 100 тис. доларів. Івентагенції встановили такий прайс наприкінці 2023 року.

Усі артисти, про виступи яких цікавилися журналісти і Наталя Сокирчук, називали ціну в доларах чи євро. Єдиний виняток із цього патріотичного підходу була Світлана Лобода. За її виступ агенція запропонувала 3,5 млн грн (фактично $100 тис.). Варто відмітити, що ціна надто висока для воєнного часу, але в національній валюті.

Ймовірно, така висока ціна є більше іміджевим ходом Лободи, аніж реальною ринковою пропозицією. Для співачки, яка псує свою репутацію роботою у Москві, важливо в Україні правильно позиціонувати себе і зберегти статус зірки першої величини. Варто зазначити, що протягом останніх двох років Лобода не має ротацій на українських теле- та радіостанціях і не дає концертів. Бізнес вона веде переважно за кордоном, тому її українська ціна є умовною.

Але якщо в Україні знайдуться люди з достатньою сумою грошей на Лободу під час війни, прохання повідомити на пошту: [email protected]. Зробимо це свято по-справжньому незабутнім.