5 поз йоги, які допоможуть збільшити груди без операції

Йогу вважають єдиним способом збільшити розмір грудей природним шляхом без операцій.

Існують асани, здатні природним чином зміцнити м'язи грудей і цим змінити їхню форму.

Заняття йогою роблять груди більш пружними, сильними й красивими. Йога впливає не тільки на форму грудей, а й поліпшує здоров'я, фігуру, самопочуття та настрій, пише Stylecraze.

Деякі пози йоги сприяють збільшенню жирової та залозистої тканини в грудях, а це сприяє збільшенню їхнього розміру. Інші ж пози тонізують м'язи.

Гомукхасана (поза корови)

Гомукхасана або поза корови це асана, в якій тіло нагадує морду корови. Практикуйте вранці або ввечері натщесерце та на порожній кишечник. Утримуйте позу від 30 до 60 секунд.

Гомукхасана добре розтягує груди. Також ця поза підвищує еластичність, зміцнює грудні м'язи та покращує загальну гнучкість тулуба.

Бхуджангасана (поза кобри)

Бхуджангасана або поза кобри це асана, що нагадує піднятий капюшон змії. Це енергійний прогин назад. Практикуйте вранці або ввечері натщесерце та на порожній кишечник. Утримуйте позу від 15 до 30 секунд.

Переваги: Бхуджангасана допомагає розтягнути область бюста і зміцнити грудні м'язи. Вона також тонізує живіт й зміцнює сідниці.

Дханурасана (поза лука)

Дханурасана або поза лука це асана, що нагадує натягнутий лук. Це чудова вправа на розтяжку спини. Практикуйте вранці або ввечері натщесерце та на порожній кишечник. Утримуйте позу від 15 до 30 секунд.

Дханурасана збільшує приплив крові до ділянки грудей, що також зміцнює груди. Поза масажує щитоподібну залозу й зміцнює плечі.

Устрасана (поза верблюда)

Поза Устрасана або поза верблюда названа так, тому що поза нагадує позу верблюда. Практикуйте вранці або ввечері натщесерце та порожній кишечник та утримуйте позу від 30 до 60 секунд.

Устрасана розтягує м'язові тканини навколо грудей. Поза допомагає збільшити приплив крові до грудного відділу, впливає на нижню частину грудей. Таким чином збільшуює її округлість.

Врікшасана (поза дерева)

Врікшасана або поза дерева це асана, що нагадує позу дерева. У цій позі потрібно тримати очі відкритими. Практикуйте вранці або ввечері натщесерце та на порожній кишечник. Утримуйте позу по хвилині на кожній нозі.

Врікшасана розтягує тканини з боків грудей і цим допомагає збільшити їхній розмір. Поза збільшує гнучкість грудних м'язів, а це сприяє підвищенню самооцінки і впевненості в собі.

Існує безліч факторів, які можуть вплинути на розмір грудей. Більшість змін пов'язано з рівнем гормонів, але крім цього на розмір грудей може вплинути споживання кави, зміни ваги, харчування і фізична активність.

Гени визначають основні параметри грудей, але не фактичний розмір. Наприклад, генетична схильність впливає на обвисання грудей, їх об'єм і форму. Але розмір грудей може мінятися протягом життя.