Як отримати звабливу посмішку: 5 засобів як зволожити потріскані губи

Як лікувати потріскані губи за допомогою простих засобів

Потріскані губи в основному пов'язують із зимою та низькими температурами. Але вони також можуть з'явитися влітку. Дуже суха погода може погано позначитися на ваших губах. І хоча профілактика завжди є найкращою тактикою, іноді проблема з'являється, і у нас немає іншого вибору, як спробувати її вирішити. Ось список простих речей, які ви можете зробити вдома, щоб лікувати надокучливі потріскані губи, пише brightside.

1. Використовуйте алое вера і мед.

Гель алое вера часто використовують для лікування опіків, але він також може творити чудеса з потрісканими та сухими губами. Ви можете легко купити гель у магазині або використовувати гель прямо з рослини, якщо він у вас є вдома. Вам просто потрібно зняти один лист, розрізати його і видалити з нього гель.

Що стосується меду, є багато досліджень, які доводять, наскільки він чудовий для загоєння ран. Це також може допомогти зволожити ваші сухі губи та злегка відлущити мертву шкіру. Для цього найкраще підходить органічний мед, тому намагайтеся триматися подалі від магазинних форм меду, насичених цукром.

2. Використовуйте бальзами для губ із захистом SPF.

Незалежно від того, літо чи зима, дуже важливо наносити бальзам для губ із SPF 30 або вище, щоб захистити свої губи. Спробуйте знайти продукт, який містить оксид титану або оксид цинку, і наносите бальзам кожні 2 години, якщо ви занадто довго перебуваєте на вулиці. Пам'ятайте, що сонце може пошкодити вашу шкіру та губи навіть за дуже низьких температур.

3. Використовуйте масло авокадо.

Хоча багато людей використовують олію авокадо для приготування їжі, вона також чудово підходить як зволожувач для губ. Це не основний алерген, тому ідеально підходить для тих, у кого чутлива шкіра, губи якої тріскаються протягом більшої частини року. Стеролін, який містить ця олія, захищає структуру клітин шкіри та усуває запалення. Після завершення відновлювальної роботи ваші губи стають м'якими та надзвичайно зволоженими.

4. Використовуйте вазелін протягом дня.

Вазелін дуже легко знайти і він досить недорогий. Вчені схвалили його щоденне використання для потрісканих губ. Він утримує вологу довше, ніж олії та віск, і його можна наносити на губи вдень і ввечері перед сном. Таким чином, він матиме достатньо часу, щоб виконати свою роботу та повернути блиск вашим сухим, тьмяним губам.

5. Використовуйте скибочки огірка.

Ви, напевно, бачили, як багато жінок у фільмах клали скибочки огірка на очі, і, як виявилося, ви можете зробити те ж саме з губами. Просто візьміть пару скибочок і обережно потріть ними губи, залиште на них огірковий сік приблизно на 10 хвилин, перш ніж змивати. Ви також можете розім'яти шматочки, перетворити їх на пасту і нанести на губи як маску.

Чоловіки можуть втратити будь-який інтерес до жінки, якщо її вчинок викличе відразу. Тоді стосунки відновити буде не так легко.

Вони звертають увагу на всілякі дрібниці. Якщо їм щось не подобається, вони вже не думають про майбутні відносини.

Вусики над верхньою губою може відштовхнути чоловіка, як і неохайні нігті чи немите волосся. На такі дрібниці вони завжди звертають увагу.