Як польські далекобійники ставляться до блокади кордону: український водій дав відповідь

Український далекобійник Павло Павлов у своєму інтерв'ю заявив, що більшість польських водіїв підтримують українських колег і негативно ставляться до організації, яка провела протест на кордоні з Україною. Він вказав, що ця організація складається з двох польських фірм вантажоперевезень, які постачали вантажі на територію РФ та Білорусі.

За словами Павлова, організація намагається представляти свою думку від імені всіх автоперевізників Польщі, але насправді вона складається тільки з двох фірм. Павлов вважає, що головна мета української влади - допомогти зняти блокаду перевізників на кордоні.

Український далекобійник розповідає, що одним з основних вимог польських протестувальників є повернення українцям дозвільної системи. До війни Україна видавала 160 тис. дозволів для вантажних перевезень, але через обмеження на перевезення в повітря та по морю, що виникли через війну, ця система була скасована Брюсселем.

Павлов наголошує, що якщо блокування на кордоні триватиме, то товари будуть направлені до словацького та угорського кордонів.