Які чотири знаки встигнуть зробити найбільше цього дня – гороскоп на 7 червня

7 червня стережіться аварійних ситуацій в електромережах. Вимкніть техніку, якщо раптово зникло світло. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відверту розмову із підлітками розпочніть вранці, - говорить астрологиня. Вам вдасться порозумітися. Не слід терпіти того, що заважає вашій роботі чи особистому щастю. Таланитиме наполегливим й упертим. Реалізовуйте плани всупереч перешкодам. День не годиться для початку будівництва чи переїзду на нове місце проживання. Зміни у звичному способі життя не підуть на користь. Пильнуйте за кермом. Організм гостріше реагуватиме на зміну погодних умов. Не перевантажуйте себе фізично. Найбільше цього дня встигнуть зробити Раки, Овни, Терези і Козороги. Не бійтеся відстоювати власну думку".

Овен (21 березня 20 квітня)

Поважайте інтереси коханих, але не забувайте про власні. Присвятіть час хобі. Досить сидіти у ноутбуці допізна. Більше гуляйте, поки тепло.

Телець (21 квітня 20 травня)

Час наводити лад у домі. Це найбільш вдалий період для ремонту. Вдасться зі смаком підібрати шпалери та плитку, найняти здібних майстрів.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Марно іти до шефа з проханням про підвищення заробітку. Отримаєте відмову. Перш ніж сваритися з кимось, подумайте про наслідки. Важко буде помиритися та знайти спільну мову.

Рак (22 червня 22 липня)

Не варто виставляти на продаж своє житло. Розділіть наявні фінанси до кінця місяця. До обіду купуйте взуття, увечері куртки. Годі брати на себе так багато обов'язків. Добре подумайте, які справи краще закрити, а яких людей відпустити зі свого оточення.

Лев (23 липня 23 серпня)

Чекайте на приємну звістку. Відкладіть переїзд, оформлення доручень і заповітів, зміну місця роботи та навчання. Не зловживайте судинозвужувальними каплями, коли лікуєте нежить.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Захочеться щось якісно змінити на краще. Вчіть іноземну, запишіться на кулінарні чи водійські курси. Поки не слід освідчуватися і вести коханих до вінця. Вчасно виліковуйте недуги, аби не перетворювалися на хронічні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У які дні тижня все вдаватиметься з першого разу гороскоп на 5-11 червня

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Настрій псуватимуть випадкові знайомі. Обмежте спілкування із сусідами. Не спішіть писати заяву на звільнення. Розмір заробітку буде меншим за очікуваний. Але незабаром все зміниться на краще.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Не купуйте товарів у кредит. Зараз краще повертати борги, а не накопичувати їх. Ті, хто вам подобається, поводитимуться агресивно і шукатимуть пару серед собі подібних. Даремно плакати за людьми, які не варті вашої уваги.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Обмежте спілкування з коханими, коли кортить посваритися. Краще усамітніться і почитайте книгу. Зароблятимете більше, ніж сподівалися. Частину коштів заощадьте. Розпочніть лікування гаймориту та отиту.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Нікого не слухайте, якщо хочете щось зробити добре. Це вдалий час, аби відвідувати салони краси. Нова зачіска пасуватиме. Даремно купуєте абонемент у спортзал чи басейн. На заняття постійно бракуватиме часу.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Не вносьте заставу за нерухомості чи авто. Умови продажу будуть переглядатися. У домі знову стане шумно. Кохані повернуться із відрядження, діти звикатимуть до нового режиму дня на канікулах. Дехто забажає поїхати працювати до офісу.

Риби (21 лютого 20 березня)

Уважно приглядайтеся до людей, з якими зведе життя. Це час приємних зустрічей. Якщо щось із запланованого не вдається, подумайте, чи потрібне воно вам. Заводити собаку краще у вихідні.

Астрологиня приголомшила прогнозом на червень. Довідайтеся першими, що та на кого чекає цього дня.