Які прянощі перетворять найпростіший гарбузовий суп у головну страву сімейної вечері

Восени можна додати до свого раціону теплі і корисні супи, наприклад, гарбузовий. Його можна приготувати дуже просто, закинувши декілька інгредієнтів всередину гарбуза і запекши його у духовці. Такий суп стане чудовим обідом в теплі осінні дні.

Щоб приготувати гарбузовий суп, знадобиться гарбуз вагою 1,5-2 кг, розмарин, чебрець, зелена цибуля, курячий або овочевий бульйон, мелений чорний перець і сир пармезан.

Спочатку потрібно розігріти духовку до 200 градусів.

Потім необхідно зрізати верхню частину гарбуза і видалити насіння. Всередину помістити розмарин, чебрець, зелену цибулю, залити курячим бульйоном і приправити чорним перцем. Зверху посипати тертим сиром і закрити гарбуз відрізаною верхньою частиною.

Потім гарбуз потрібно поставити на пергамент на пекарському листі і запікати протягом 1,5-2 години у духовці при температурі 200 градусів. Суп буде готовим, коли гарбуз стане золотисто-коричневим зовні і його м'якуш стане ніжним всередині.

Під час подавання супу можна додати кілька ложок м'якого гарбузового м'якушу в тарілку і залити його бульйоном. Зверху додати перець і сир пармезан за смаком.

Запечений гарбуз із спеціями є смачним і корисним стравою. Його дуже просто приготувати і можна подавати як окрему закуску або гарнір до м'яса. Рекомендуємо подавати гарбуз із спеціями з грецьким йогуртом або сметанно-часниковим соусом.