Який одяг краще не вдягати цієї осені: головні антитренди

Перш ніж оновлювати свою осінню гардероб, варто прокрутити свою шафу та позбутися речей, які вже вийшли з моди. Список антитрендів цього року значно збільшився, тому зараз ми розповімо, які саме речі варто уникати цієї осені та чим їх можна замінити.

Антитрендом цього сезону є приталена куртка. Замість неї краще носити оверсайз куртку, яка добре поєднується зі спортивними речами, бавовняними костюмами, костюмними та шкіряними брюками.

Подовжена дублянка також є реччю, яку краще покласти на поличку у цьому сезоні. Замість неї варто звернути увагу на укорочені моделі з асиметричною блискавкою.

Трикотажні костюми, хоча все ще перебувають у тренді, можна замінити на трикотажні максі сукні, які також дуже популярні в цьому сезоні.

Антитрендом осені є укорочені джинси МОМ. Вони не виглядають стильно та можуть спотворити фігуру. Тому краще обрати широкі штани, які можна поєднувати з укороченими кардиганами, оверсайз жакетами та вільними сорочками.

Дуті жилети також вважаються антитрендом цього сезону. Замість них краще носити в'язані оверсайз жилети, які можуть бути одягнуті поверх сорочок, майок, блуз або й носитися самостійно з джинсами, спідницями, брюками або шортами.

Жоден осінній сезон не обходиться без теплих светрів. Цього року дизайнери рекомендують звернути увагу на яскраві тканини з незвичайними кроями, асиметрією та об'ємними рукавами. Ось п'ять модних фасонів светрів, які варто придбати цього сезону.

Підписуйтесь на нашу новинну телеграм-каналу - INKORR