Який светр купити чоловіку цієї осені: п'ять трендових варіантів

Дизайнери пропонують багато новинок чоловічих светрів на осінній сезон. Рекомендують звернути увагу на в'язані та трикотажні кофти, джемпери, пуловери, водолазки та кардигани.

У новому сезоні варто зробити ставку на спокійну кольорову палітру. Обирайте бежеві, білі, кремові та сірі відтінки. Але, якщо ви любите додавати яскравих акцентів, купуйте светри в помаранчевих, лимонних, блакитних і гірчичних кольорах.

Пропонуємо ознайомитися з п'ятьма трендовими фасонами светрів, які варто придбати восени.

Пуловер - це незамінний елемент чоловічого гардеробу. Такий светр ідеально підходить для будь-якої події, незалежно від стилю одягу та іміджу.

Джемпер можна комбінувати з сорочкою. На нього можна надіти стьобану жилетку. Для невимушеного стилю - з джинсами, а для офісного образу - з брюками.

Тонкі светри ідеально підходять для будь-якої пори року. Вони гармонійно поєднуються з джинсами, піджаками та будь-яким взуттям.

Светри під горло пасують до всього: костюмів, курток, фланелевих сорочок і т.д.

Кардиган - це основний елемент гардеробу, який повинен бути у кожного чоловіка. Він виглядає стильно в поєднанні з будь-якими речами.

Чоловікам часто досить однієї сумки для всіх випадків життя. Але радимо вам обрати різні варіанти сумок, які підходять до будь-якого образу. Ось декілька видів чоловічих сумок, які підійдуть як для прогулянок, так і для святкових днів.