Яку куртку носити цієї зими: найтрендовіші варіанти

Зимовий верхній одяг повинен бути не тільки модним, але й забезпечувати достатнє зігрівання. Цього року дизайнери представили кілька теплих варіантів, які підходять до будь-якого стилю. Пропонуємо ознайомитися з куртками, які варто купувати наступного сезону, щоб бути в тренді і не мерзнути.

Стьобані куртки мають стильний і оригінальний вигляд, що дозволяє носити їх як у кежуал, так і стріт стайл образах.

Дуті куртки схожі на вкорочені пуховики і добре захищають від холоду. Вони також гармонійно поєднуються з іншими елементами гардеробу.

Джинсові куртки є найтрендовішим фасоном цього року. Взимку можна обрати джинсову куртку з утеплювачем у вигляді овчини. Популярними будуть як оверсайз, так і короткі моделі.

Пуховики з хутряним оздобленням і утеплювачем з овчини також будуть в моді цього року. Рекомендується обирати чорний, блакитний, бежевий, сірий, лавандовий або оливковий кольори.

Штани є найбільш комфортним варіантом одягу взимку. Цього року дизайнери представили багато базових моделей, які підходять до будь-якого стилю. Давайте розглянемо, які штани варто носити цієї зими, щоб виглядати стильно і не мерзнути.