Американські поліцейські почали застосовувати в роботі штучний інтелект

Американські поліцейські зі штучним інтелектом
Американські поліцейські зі штучним інтелектом

Штучний інтелект допомагає поліції в Оклахома-Сіті складати звіти про злочини

Поліція в Оклахома-Сіті використовує штучний інтелект для автоматизованого написання звітів про злочини. За допомогою цієї технології поліцейські економлять час, що зазвичай витрачається на ручне складання звітів, і отримують точні, добре структуровані документи з деталями, які вони можуть навіть забути. Звіт складається на основі аналізу відео з камер спостереження.

Штучний інтелект для написання звітів вже використовується й у інших містах, оскільки він ефективний і точний замінник ручного введення даних. Основна мета цієї технології - звільнити поліцейських від нудної роботи з введення даних, щоб вони могли більше часу приділяти правоохоронній діяльності.

Основний продукт, який використовує штучний інтелект для складання звітів, автоматично транскрибує аудіо з камер і на його основі формує проєкт звіту, який можна перевірити та виправити. Однак деякі активісти висловлюють побоювання, що використання цієї технології компанією, яка продає електрошокери, може зробити життя темношкірих і латиноамериканців ще складнішим.

Перспективи штучного інтелекту на ринку праці

Ринок праці зазнає швидких змін завдяки впровадженню нових технологій і автоматизації, а також руху до сталого розвитку. Згідно з дослідженням, швидкий розвиток таких технологій, як великі дані, хмарні обчислення та штучний інтелект, матиме значний вплив на ринок праці.

Нагадаємо, що в Оклахома-Сіті поліція використовує штучний інтелект для написання звітів про злочини, що дозволяє їм економити час і отримувати точні документи. Ця технологія є ефективним і точним варіантом замість ручного введення даних.

Читайте також