"Армія+": українцям роз'яснили, як працюватиме новий додаток для військових

Додаток для військових: як працює
Додаток для військових: як працює

АрміяID: новий додаток для військовослужбовців

Глава проекту Армія+ Роман Завгородній розповів про новий додаток АрміяID для військовослужбовців, його функції та особливості.

Про це повідомляє Еспресо.

За словами Завгороднього, АрміяID дозволить українським сервісам та бізнесам надавати пільги та бонуси військовослужбовцям

Ці переваги можуть включати знижки, пільги палива, безкоштовні квитки тощо.

Важливою особливістю програми є його функція деперсоналізованої комунікації за номером телефону або електронної пошти. Завгородній пояснює, що Армія ID працює як "кодовий нікнейм", а не як офіційний документ. Це забезпечує додатковий рівень безпеки особистих даних військовослужбовців.

"Якщо я побачу ваш номер телефону, або у вашого колеги номер телефону, я по ньому не зрозумію нічого, хто це. Але це такий спосіб контактувати. Ми придумали цей спосіб чому? Щоб деперсоналізувати, і забезпечити безпеку, кращу безпеку даних. просто: хто твій командир, ось йому номер відправив, і система знає та відправляє йому", - сказав він.

Додаток також включає функцію електронних рапортів. Завгородній розповів, що електронний рапорт матиме певний час на життя.

"Наприклад, рапорт за сімейними обставинами, відпустка, згідно з цим новим порядком, має 48 годин на реакцію (командира). Відповідно, якщо реакції немає, автоматична система її відхиляє, вона необроблена", - зазначив експерт

Таким чином, АрміяID покликаний спростити та захистити комунікацію військовослужбовців, а також надати їм доступ до різних пільг та бонусів.

Раніше міністр оборони України Рустем Умеров розповів про переваги програми "Армія+".

Читайте також