«Ашан» закриває магазини в українських містах

«Ашан Україна» закриває магазини в Запоріжжі та Кривому Розі

Магазини «Ашан Україна» в Запоріжжі та Кривому Розі закриються 3 березня 2024 року. Це пов'язано з закінченням договору оренди, тому магазин перейде до онлайн формату роботи, повідомляє пресслужба компанії.

Раніше «Ашан Україна» оголосила про закриття гіпермаркетів у цих містах, але через російську агресію було досягнуто угоди про продовження оренди між «Ашан Україна» та Arricano, мережевим оператором ТРЦ.

Представники компанії зазначають, що клієнти Запоріжжя та Кривого Рогу все частіше здійснюють онлайн замовлення, оскільки електронна комерція дозволяє зручно й безпечно здійснювати покупки. Безпека співробітників та клієнтів є пріоритетом для «Ашан Україна».

Після закриття магазинів у Запоріжжі та Кривому Розі, «Ашан Україна» забезпечить робочі місця своїм співробітникам в інших містах України, де працює мережа.

«Ашан Україна» безкоштовно постачала товари для армії Росії на окупованих українських територіях. Це підтвердили розслідувачі».

Національне агентство з питань запобігання корупції також внесло «Ашан» до переліку міжнародних спонсорів війни. Туди потрапили також компанії Metro Cash & Carry, Procter&Gamble, Leroy Merlin, Bonduelle та інші.

Стало відомо, які торгові мережі продовжують сподарювати російський бюджет.

Читайте також:

  • Бренди, від яких варто відмовитися: хто отримав найбільший прибуток у Росії торік
  • Криваві рублі, бойкот, репарації? На що розраховують Bonduelle, Metro та Auchan