Блогерка три роки виконувала одну вправу - як змінилося її тіло

Блогерка зі США зуміла змінити свою фігуру до невпізнання завдяки одній вправі.

Незважаючи на те, що вона робить цю вправу щодня протягом трьох років. Під час початку пандемії Covid-19 Поллі вирішила боротися з зайвою вагою. Вона викликала себе на виконання щоденного завдання - зробити всього 10 віджимань від підлоги, повідомляє "24 канал".

Пройшло 3 роки, і на своєму блозі Поллі опублікувала відео, яке стало популярним в мережі: спочатку вона виконує віджимання у 2020 році, а потім на відео показані кадри, де вона виконує цю вправу в 2023 році.

Користувачі помітили, що вона виглядає як зовсім інша людина.

Сама блогерка зізнається, що через тиждень після початку свого виклику їй наскучило робити вправи. Але уважні підписники почали запитувати її у соціальних мережах, чому вона перестала публікувати щоденні відео зі звітом.

Саме це стало для неї міцною мотивацією продовжити тренування. З часом 10 віджимань займали у неї всього одну хвилину і навіть приносили задоволення.

Підписники сподобалася експеримент Поллі з віджиманнями. Деякі з них вирішили повторити її досвід і спробувати робити віджимання щодня.

Зауважимо, що блогерка також наголошує, що вона схудла завдяки правильному харчуванню. Але вона переконана, що саме віджимання допомогли їй отримати спортивну форму.

Кому не можна їсти шашлик, яка користь і шкода для здоров'я, які нюанси споживання м'яса, зокрема, яку частину свинини не варто використовувати для шашлику.