Боєць РДК розповів, скільки часу Росія зможе воювати проти України

Російський солдат з автоматом в полі
Російський солдат з автоматом в полі

Росія, зараз знаходячись у такому режимі, може продовжувати війну протягом десятиліть, так як там немає обмежень щодо людського ресурсу і відсутня громадська активність. В майбутньому, якщо росіяни понадобиться, їм просто скажуть, що всіх мобілізують, і вони не стануть опиратися. Про це розповів росіянин, начальник штабу Російського добровольчого корпусу Олександр Фортуна.

«Буде певна кількість незадоволених, яких просто поліцейськими кийками заженуть на фронт. Усі повинні розуміти, що жодного суспільного обурення на сьогоднішній момент чекати неможливо. Якісь зародки обурення ми можемо побачити лише з подачі еліт», – заявив Олександр Фортуна.

За словами бійця Російського добровольчого корпусу, воєнний конфлікт є необхідним для існування кремлівського режиму. Бої дозволяють колективному Путіну залишатись при владі.

Нагадаємо, президент США Джо Байден впевнений, що Україна може зупинити російського диктатора Володимира Путіна у його прагненні знищити її. Про це він заявив на відкритті саміту НАТО в Вашингтоні.

Він впевнено заявив: «Україна може і зупинить Путіна».

Як повідомлялося, під час саміту НАТО, що проходить у Вашингтоні з 9 по 11 липня, всі члени Альянсу підпишуть нове оборонно-промислове зобов'язання. 

Також відомо, що країни НАТО нададуть понад 7 млн доларів для підтримки жінок у ЗСУ. З цих коштів будуть закуплені понад 10 тисяч уніформ, взуття та іншого необхідного спорядження. Про це після круглого столу НАТО «Жінки, мир, безпека» заявив держсекретар США Ентоні Блінкен, повідомляє Міноборони України.

Читайте також