"БТРами вивалювали паркани" - Олег Скрипка розказав, як ледь не потрапив у полон

Олег Скрипка, лідер гурту "Воплі Відоплясова", розповів про те, як його сім'я переживала початок російської окупації в Україні. У своєму інтерв'ю в програмі "Наодинці", він зазначив, що його дружина відмовлялась виїжджати з дітьми за кордон.

Скрипка висловив вдячність своїй дружині за її рішення не залишати країну. Вони разом з дітьми залишились у Києві, вірячи, що українські війська зуміють утримати місто. Артист розповів, що його дружина відчувала ситуацію набагато сильніше, ніж він сам, і завжди казала, що все буде добре. Їхня група спільно з іншими активно підтримувала Україну в цей складний період.

Одного разу, Скрипка поїхав із сім'єю на свою дачу під Бучею. Але виявилося, що туди увірвалися російські окупанти і перебували там протягом кількох місяців. Вони руйнували всю територію, завантажували на БТРи речі з будинків і вивозили їх. Тільки зараз Олег починає відновлювати свою дачу після їхнього відходу.

Раніше Олег Скрипка потрапив у скандал через свої висловлювання про жінок, які страждають від насильства. Як він зазначив, вони самі винні у цьому, оскільки неадекватно поводять себе, є холодними та неспроможними зробити будь-який жест. Це, на його думку, відштовхує найкращих чоловіків та притягує "биків".

Необхідно підписатися на наш телеграм канал новостей - INKORR.