Буданов звернувся до Кадирова, після заяви про українських полонених

Глава ГУР заявив, що Кадирову не варто робити пропозиції щодо обміну полоненими через медіа

Глава Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що главі Чеченської республіки Рамзану Кадирову не варто робити свої пропозиції щодо обміну полоненими через медіа. Він додав, що такі заяви, які з'являються через медіа, виглядають дивно.

Кадиров запропонував США обмін полоненими

Глава Чечні Рамзан Кадиров запропонував США зняти санкції з його родини в обмін на полонених бійців Збройних сил України. Він заявив, що, якщо ця умова буде виконана, він видатиме цих полонених.

Кадиров передав список полонених співробітнику ООН

Голова Чеченської республіки передав список військовополонених російському співробітнику ООН. Цей співробітник займався просуванням прокремлівських наративів і спостерігав за ліквідацією зброї масового знищення в Іраку.

США запровадили санкції щодо родини Кадирова та його спільників

США запровадили санкції проти родини Кадирова та його спільників через серйозні порушення прав людини. Також були введені санкції проти матері Кадирова, директора дитячого табору в окупованому Криму та інших російських посадовців.

Україна застосовує санкції щодо громадян та компаній РФ

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про застосування санкцій щодо громадян та компаній РФ. Серед санкційованих осіб є і соратники глави Чечні Рамзана Кадирова.