Цей запах віджене мишей якнайдалі від вашого будинку: надійний спосіб позбутися гризунів

Щоб позбутися від мишей у будинку без використання небезпечних отрутів, можна скористатися іншим способом. Замість цього, ви можете використати звичайну кухонну сіль, концентрований настій перцевої м'яти і березовий дьоготь. Всі ці інгредієнти можна придбати в аптеках, як повідомляє glavred.

Для підготовки засобу проти гризунів, потрібно змішати 1 чайну ложку солі, 1 чайну ложку настою перцевої м'яти і 1 чайну ложку березового дьогтю. Потім ці інгредієнти треба добре перемішати.

Отриманим розчином змочіть ватяні диски і розташуйте їх по периметру приміщення, в якому проживають гризуни. Запах цього засобу відлякає мишей, і вони обходитимуть ваш будинок стороною.

Якщо ви не хочете ризикувати з використанням отрут, є інші способи збити мишей. Наприклад, мишоловки можуть бути ефективним засобом. Їх зазвичай розставляють з приманками, такими як шматочки сиру або ковбаси, поблизу плінтусів чи сміттєвого відра. Але не забудьте про те, щоб вони не потрапили до домашніх улюбленців.

Миші не терплять запаху деяких рослин. Це можна використовувати, щоб відлякати їх. Наприклад, полин, м'ята, бузина, ромашка та кінза вибивають мишей з глузду. Також аромати оцту, нашатирного спирту, коріандру та хлорки є ефективними засобами відлякування гризунів.