ДБР прокоментувало гучне весілля колишньої співробітниці у Львові з Поляковою і Пономарьовим

Державне бюро розслідувань висловило свою думку про весілля експрацівниці територіального управління ДБР Роксолани Москви з колишнім прокурором Ростиславом Ільницьким, яке відбулося у комплексі Emily Resort під Львовом.

Згідно з повідомленнями ЗМІ, на весіллі гастролювали співаки Олександр Пономарьов та Ольга Полякова.

Радниця з комунікацій бюро Тетяна Сапьян підкреслила у своєму інтерв'ю телеканалу ICTV, що головною деталлю історії з весіллям є те, що наречена Роксолана Москва вже два роки не працює у ДБР, вона була звільнена. Тому ДБР не бере на себе відповідальності за її дії.

Речниця ДБР вважає, що проведення такого дорогого весілля в умовах війни - це питання громадянського сумління, а не пов'язане з колишньою посадою молодят.

Згідно з висловленням речниці, колишня співробітниця ДБР має судовий процес щодо поновлення на посаді, але ДБР вважає, що немає підстав для її повернення.

Речниця бюро також наголосила, що вартість та масштаби такого заходу в умовах воєнного стану є неприпустимими. Усі українці повинні об'єднатися для завершення війни перемогою, незалежно від свого рівня статків.

7-8 жовтня колишній прокурор Ільницький і експрацівниця ДБР Роксолана Москва влаштували дводенне розкішне весілля у комплексі Emily Resort під Львовом. У програмі заходу виступали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, гурт "Дзвони сонця". Все ведцім Григорій Решетнік. На другий день гостей розважав Дзідзьо. За інформацією ЗМІ, на весілля було запрошено 500 осіб.