Демократи закликають Гарріс збільшити свою присутність у ЗМІ — The Hill

Как Гарріс стає більш відкритою політичною фігурою
Как Гарріс стає більш відкритою політичною фігурою

Гарріс залучає молодь до своєї кампанії на TikTok

Один з підхідів, які використовує команда Гарріс для привертання уваги виборців, полягає в створенні відеороликів на платформі TikTok. Люди, що стоять близько до кампанії віцепрезидента, розповідають, що таким чином вони намагаються залучити більше молоді.

Поки що стратегія, використована Гарріс, була спрямована на збереження уважного ставлення до медіа. Проте, демократи висловлюють бажання, щоб вона була активнішою під час останніх тижнів президентської кампанії.

"Чим більше ви бачите Камалу, тим більше вона вам подобається", - заявив Ван Джонс, експерт від Демократичної партії та колишній чиновник адміністрації Обами, коментуючи результати опитувань.

Виступ Гарріс на президентських дебатах був хорошим кроком у напрямку збільшення підтримки для неї. Вона не лише проявила себе на достойному рівні, але ще й перевищила очікування зі своїми заявами та поведінкою. Проте демократи хотіли б, щоб вона більше спілкувалася з журналістами, як на національному, так і на місцевому рівні.

Деякі експерти стверджують, що стратегія кампанії Гарріс суперечить стратегії самого Байдена. Вона хоч і виступає на великих масових заходах перед виборами, але уникає активної комунікації з виборцями. Таку думку висловив Тобі Берковіц, почесний професор комунікацій Бостонського університету, який раніше працював консультантом з медіа-комунікацій.

Джерело: ZN.UA

Читайте також