День святого Валентина: як Ребрик, Шевченко, Сумська та інші зірки привітали коханих

Сьогодні, 14 лютого, в Україні відзначають міжнародний День всіх закоханих або День святого Валентина.

Українські зірки активно привітали своїх коханих з цим святом, ділиться романтичними фото і вкотре зізнаються в їхньому безмежному коханні.

Подружжя Шевченків

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко та його дружина Крістен Пазік висловили свої почуття одне одному у короткому, але романтичному підписі на Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

«Із Днем Валентина. Я дуже тебе кохаю», – написав футболіст.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kristen (@kristenpazik)

«Із Днем Валентина мого єдиного», – відгукнулася Крістен.

Тарас Цимбалюк

Актор написав довгий допис, де заявив про головне для нього в стосунках. Він вважає, що між парами повинні бути спільні погляди. Схоже, саме це робить Цимбалюка та його обраницю Світлану Готочкіну щасливими.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ТАРАС ЦИМБАЛЮК (@taras.tsymbaliuk)

«Цінність в стосунках - мати якомога більше поглядів у одному напрямку. Якщо ви часто смієтеся над чорними жартами - це чудово, бо ви разом. Якщо ви спільно бажаєте з'їсти «Мівіну» в першу ніч - це круто, бо бажання спільне. Якщо ви вирішили вийти з кінотеатру, бо фільм був поганий - супер, бо ви одноголосні. І все, що ви робите разом або взаємно - це круто! Але деякі кажуть, що більшість людей полярні, то як бути в такому випадку? Я вважаю, що те, що ми різні під час становлення, також може бути корисним. Ми схожі на пазли - ми можемо перетворити свою різність у нову небачену спільну силу... Ми можемо доповнювати одне одного і вчитися один від одного... І це також безцінно... Тож нехай люди з'єднуються у схожостях та доповнюють один одного своїми унікальними розбіжностями і від цього отримують неймовірне задоволення», - написав актор.

Ольга Сумська

Народна артистка Ольга Сумська поділилася архівними фото зі своїм чоловіком, з яким вони разом уже більше 20 років.