Денис Парамонов: До завершення акції «Tesla за донат» залишилось п’ять днів

Денис Парамонов: До завершення акції «Tesla за донат» залишилось п’ять днів

Акція "Tesla за донат": шанси на перемогу в електрокар Tesla Model 3

Уже два місяці триває акція "Tesla за донат", яку організував меценат Денис Парамонов. Головний приз - електрокар Tesla Model 3, буде розіграний найближчої суботи, 1 червня. Для участі в акції достатньо задонатити не менше 500 грн на рахунок Благодійного фонду Дениса Парамонова. Також є можливість значно підвищити шанси на перемогу, вносячи донати кратні 1000, 2000 або 3000 грн. Усі зібрані кошти будуть використані на закупівлю обладнання для лікарень України.

Сьогодні ми усі разом маємо докласти зусиль, щоб медичні заклади були забезпечені потрібним обладнанням. Досвід у нас вже є, адже минулого року я віддав на благодійність свій автомобіль Bentley. Тоді у рамках акції "Задонатив на лікарні – їздиш на Bentley" вдалось зібрати понад 2,7 млн грн за які було закуплено обладнання для 10 лікарень. Тепер моя Tesla допоможе обладнати ще більше лікарень. Приєднуйтеся і ви, адже разом ми зможемо набагато більше. - зазначив Денис Парамонов.

Таким чином, задонативши всього 500 грн, ви маєте шанс виграти електрокар Tesla Model 3. Це витвір автомобільного мистецтва, який може проїхати понад 500 км на одному заряді і розганятися до першої сотні всього за 4,4 секунди. Автомобіль має скляний панорамний дах, автопілот з адаптивним круїз-контролем і автопарковку, що підкреслюють його багатофункціональність.

Залишилося всього 5 днів до розіграшу. 1 червня, в День захисту дітей, буде визначено переможця. Дитячі медичні заклади матимуть пріоритет у закупівлі обладнання.Минулого року влітку Фонд Дениса Парамонова організував акцію "Задонатив на лікарні – їздиш на Bentley", яка зібрала понад 2,7 млн гривень. Переможцем акції став Олександр Верескля з Одеси, який виграв автомобіль Bentley і віддав його на благодійність.

За допомогою зібраних донатів вдалося обладнати десять медичних закладів з різних областей України. Багато обладнання було придбано за кордоном. Наприклад, клініці у Миколаєві отримали діагностичний мікроскоп майже на 500 тис. грн, а перинатальний центр у Сумах отримав багатофункціональний операційний стіл. Фонд також обладнав Южноукраїнську міську багатопрофільну лікарню на Миколаївщині сучасними пристроями для скринінгу слуху новонароджених та електрохірургічними апаратами.

Читайте також: