До греко-католицької столиці України прибув предстоятель Православної церкви

Візит глави Православної церкви в Україну
Візит глави Православної церкви в Україну

Предстоятель Православної церкви України очолив Божественну літургію у Львові

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній очолив Божественну літургію у храмі Успіння Пресвятої Богородиці міста Львова.

Митрополит привітав усіх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, а також із Днем захисників та захисниць України.

Блок галереї

Перебуваючи у скорботі і випробуваннях війни через нашестя чужинців на нашу землю, маючи надію на божественний благодатний захист, з розчуленим серцем і вірою будемо повторювати молитву до Пречистої Діви: "Радуйся, радосте наша, покрий нас від усякого зла чесним Твоїм омофором!" - зазначив він.

Нагадаємо, предстоятель Православної церкви України Епіфаній привітав українських воїнів зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисників і захисниць України та Днем українського козацтва.

Як зазначив Епіфаній, відвага й стійкість захисників і захисниць України надихають та дають надію на мирне майбутнє. Митрополит наголосив, що для українського народу захисники є новітніми героями.

Сьогодні, о 9:00 ранку 1 жовтня у День захисників і захисниць у Києві зупинився рух авто та пішоходів, люди стали, щоб вшанувати пам'ять загиблих Героїв.

До слова, "Укрпошта" офіційно ввела в обіг благодійну поштову марку "Під покровом Богородиці", яка присвячена Дню захисників і захисниць України.

Читайте також