Довірливі і чутливі: що розкаже про вас поза для сну

Розкриття характеру через позу сну

Деяким людям зручно спати на спині, деяким - на боку, а інші люблять спати на животі. І кожна поза може свідчити про конкретний характер сновидця та стосунки з людьми.

Що насправді може означати ваш нічний режим сну, пише healthygem.

Довірливі і нерішучі

Сон на боку з витягнутими руками перед собою свідчить про те, що ці люди не надто довірливі і не дуже рішучі. Коли вони приймають рішення, вони зазвичай залишаються при своїй думці. Крім того, сон на боці чудово впливає на травлення та зменшує хропіння.

Професор і експерт зі сну Кріс Ідзіковскі виявив, що люди, які були більш товариськими та довірливими до незнайомців, як правило, сплять на боці. Такі люди також тримають руки збоку. Доктор Ідзіковскі також зазначив, що ті, хто спить на боці, зазвичай дещо довірливіші.

Чому "Падаюча зірка" така унікальна

Поза для сну "падаюча зірка" або "морська зірка" є одним із найбільш унікальних варіантів. Це коли хтось спить на спині з прямими ногами і витягнутими над головою руками.

Чоловіки частіше займають цю позицію, а риси особистості, пов'язані з нею, безкорисливість, віддача, підтримка та хороші співрозмовники. Люди, які є "падаючою зіркою", дуже віддані та роблять свої стосунки та дружбу головним пріоритетом у своєму житті.

Позиція "парашутиста"

Той, хто спить у положенні парашутиста, лежачи або у вільному падінні, лежачи на животі, голова набік і обхопивши руками подушку.

Сплячий парашутист буде відкритим, грайливим і веселим зовні, але може бути тривожним і контрольованим всередині. Крім того, ці люди не бояться ризикувати.

Сон на животі

Такі люди тихі, стримані, зосереджені та незалежні. Це люди можуть сприймати себе надто серйозно та мають високі очікування щодо себе та оточуючих.

Сонні "солдати" сором'язливі та стримані

Той, хто спить у позі сонного солдата, лежачи на спину з опущеними руками, і виглядає як солдат, що стоїть на варті, тихий, стриманий, зосереджений та незалежний. Це люди, які люблять все структурувати і можуть сприймати себе надто серйозно та мати високі очікування щодо себе та оточуючих.

Сон у позі ембріона

Є найпоширенішим, особливо для жінок. Хто спить у позі ембріона, може бути сором'язливим і чутливим. Така поза також може дати комусь відчуття безпеки, особливо якщо їм цього не вистачає в реальному житті.

Вплив сну без одягу

Через постійний стрес та нерви чимало українців зіткнулися із проблемою безсоння.

Зокрема, добре спати оголеним. Сон без одягу дозволяє уникнути перегріву тіла, який порушує вироблення гормону росту та мелатоніну. Природна температура тіла забезпечує найкраще відновлення шкіри.