«Дронарня» готує інженерів БпЛА за підтримки FavBet Tech

Українська IT-компанія FavBet Tech уклала партнерство з лабораторією "Дронарня"

Українська IT-компанія FavBet Tech оголосила про співпрацю з майстернею дронів "Дронарня", яка працює як R&D-центр і зосереджена на розробці та впровадженні нових технологій у сфері безпілотних авіаційних систем.

Головна мета партнерства ФавБет Тех та "Дронарні" - допомогти українським військовим та збільшити виробництво дронів для фронту. Обидві команди також будуть працювати над спільними науково-дослідними проєктами.

На сьогодні учасники "Дронарні" займаються збіркою дронів для своїх підрозділів, зокрема для розвідки та бойових операцій. Деякі з них уже мають власні дрони, які будуть вдосконалюватися з використанням знань, отриманих під час курсу.

"Ми дуже раді, коли наші учасники встановлюють польові майстерні для ремонту та обслуговування дронів після проходження нашого курсу. Завдяки співпраці з FavBet Tech, сьогодні у нас є ще більше ресурсів для якісної підготовки наших військовослужбовців", - розповідають у "Дронарні".

Значення дронів для української армії

Дрони є одними з найефективніших засобів ураження ворожих сил у арсеналі української армії. Тому важливо, щоб українські військові не тільки вміли керувати дронами, але й мали необхідні інженерні навички для збирання, обслуговування та ремонту FPV-дронів.

Саме такі знання отримують захисники від "Дронарні" у співпраці з FavBet Tech - українською IT-компанією, що спеціалізується на розробці високонавантажених систем та з перших днів вторгнення розробляє програмне забезпечення для потреб ЗСУ.

"Проєкти, подібні до "Дронарні", повинні ставати системним явищем, а не окремими ініціативами. Значення дронів у сучасній війні надзвичайно велике, тому Україні важливо мати розгалужену технологічну та освітню інфраструктуру, щоб задовольняти потребу у досвідчених військових спеціалістах у цій галузі. Роботу в цьому напрямку ми вважаємо пріоритетом для нашої компанії", - розповідає генеральний директор FavBet Tech Артем Скрипник.