Є поранені, спалахнула пожежа: окупанти другу ніч поспіль атакують Ізмаїльський район

Пожежа в Ізмаїльському районі. Поранені.
Пожежа в Ізмаїльському районі. Поранені.

Атака російських дронів в Ізмаїльському районі Одеської області

У результаті атаки російських дронів в Ізмаїльському районі Одеської області постраждали двоє людей. Про це повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Олег Кіпер.

«Ворог другу ніч поспіль вдався до обстрілу півдня Одещини. Під ударом знову Ізмаїльський район. Росіяни атакували прикордоння ударними безпілотниками», – зазначив Кіпер.

За словами Кіпера, в результаті атаки було часткове руйнування адміністративної будівлі з подальшим загорянням. Пожежу оперативно ліквідували співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Також двоє людей постраждали внаслідок падіння уламків на приватний будинок. Одна людина госпіталізована у середньої тяжкості, але лікарі надають необхідну допомогу. Кіпер підкреслив, що це ще один злочин росіян проти цивільного населення Одещини, який фіксують правоохоронці.

За повідомленням Ізмаїльської районної державної адміністрації, пошкодження отримала портова інфраструктура, а один з дронів влучив у приватний будинок. Росія використала камікадзе-дрони для атаки на місто Вилкове в Одеській області.

Нагадаємо, що у ніч на 24 липня російські дрони атакували Ізмаїл Одеської області. Постраждалий порт та є поранені у наслідок попадання в будинок. Двоє постраждалих госпіталізовані у середньої важкості, а третя отримала допомогу на місці.

Читайте також