Єфросініна сказала, що думає про виступ Полякової на скандальному весіллі прокурора

Українська телеведуча Маша Єфросініна висловила свою думку щодо виступу Олі Полякової на скандальному весіллі під Львовом. Це весілля було між екс-прокурором Ростиславом Ільницьким та ексспівробітницею Державного бюро розслідувань Роксоланою Москвою.

В своєму Instagram Маша зауважила, що ця ситуація показала багато важливих моментів. За її словами, старі схеми замовлення артиста на приватну вечірку вже не працюють. Зараз, у часи війни, виконавці повинні дуже уважно перевіряти, для кого вони виступають.

Маша зазначила, що суспільство обурене такою ситуацією, і тому артистам необхідно переглянути свої рішення про виступи і замовлення. Застарілі правила вже не працюють, і це новий урок для всіх артистів.

7-8 жовтня колишній прокурор Ільницький влаштував дводенне розкішне весілля з Роксоланою Москвою у комплексі Emily Resort поблизу Львова. На весіллі виступали Оля Полякова, гурт "Дзвони сонця" і Пономарьов. Ведучим був Григорій Решетнік. На другий день розваги для гостей організував Дзідзьо, і на весілля було запрошено 500 осіб, повідомляють ЗМІ.