"Що с*ка по судах?" - Єфросініну обурило весілля фігуранта "п'яних вечірок" у Києві

Українська телеведуча Маша Єфросініна висловила своє розчарування щодо скандального весілля Олега Захарова, який відомий як учасник "п'яних вечірок". На цих вечірках дівчатам завдали фізичних і моральних травм, це було зняте на відео і поширено в мережі.

В своєму Instagram Маша висловила обурення тим, що винуватці таких вчинків все ще на свободі.

"Чого в цілому вони ще не ув'язнені? Як це взагалі можливо? Чому влада не реагує? Якщо було розслідування й суди, чому їм не заборонено провести своє показове весілля?" - запитала вона.

Також Маша прокоментувала участь Юрія Ткача, який виступав в якості ведучого на тому весіллі. Вона зазначила, що це питання повинен вирішити сам Ткач.

Раніше Ткач висловив свою позицію щодо скандалу, який спалахнув навколо нього через проведення весілля Захарова. Він заявив, що не знає, хто саме братиме участь у цьому святі. Він визнав цю ситуацію "безглуздою" і обіцяв передати свою гонорар на потреби Збройних Сил України.

Олег Захаров - третій організатор та учасник особливих подій, на яких сталось приниження дівчат. У березні цього року йому було пред'явлено звинувачення у скоєнні насильницьких дій сексуального характеру без згоди потерпілої. За версією слідства, блогер змусив неповнолітню дівчину брати участь у цих подіях.

Після того, як дівчина перебувала у стані алкогольного сп'яніння, він здійснив насильницькі дії сексуального характеру щодо неповнолітньої без її згоди. Це було зазначено у повідомленні. На суді він заплатив заставу в розмірі 402 тисяч гривень, щоб під час розгляду справи він знаходився поза СІЗО.