Екснардеп Ляшко, який служить в ЗСУ, пішов на підвищення

Ляшко в формі ЗСУ - підвищення
Ляшко в формі ЗСУ - підвищення

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко, який є лейтенантом в ЗСУ, призначений командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади. Про це повідомив командир підрозділу розвідки Сухопутних військ ЗСУ Денис Ярославський у Facebook.

“Ну ось і мобілізація піде за планом, і мотивацію хлопцям на нулі підніму, особливо тим, хто всю війну по 2-3 лінії фронту в сержантах ходить, не маючи жодної нагороди”, – написав військовий.

Ярославський занепокоєний таким призначенням.

“Як вам таке просування по службі – лейтенант Ляшко О. В. (потрібно віддати належне, іноді приїжджав на КСП і тусувався для звітності), призначений командиром батальйону в одну з бригад (підполковницька посада). Прагніть”, – розповів Ярославський і опублікував витяг з наказу.

У наказі від 11 жовтня 2024 року Ляшка призначили командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вступив на службу до української армії.

Також стало відомо, що Олег Ляшко має особистого охоронця на фронті, про це повідомив військовослужбовець Олексій Бик у інтерв'ю для Главкому.

Снайперка Євгенія Емеральд звернулася до Ляшка з проханням вплинути на свого охоронця, її колишнього чоловіка Євгена Стипанюка, який погрожував їй.

Читайте також