Голова Херсонської ОВА повідомив про наслідки російського терору в області

Російські війська обстріляли населені пункти Херсонської області, є загиблі та поранені

Російські війська обстріляли 19 населених пунктів Херсонської області за останню добу. Загинули двоє людей, ще двоє, зокрема дитина, – поранені. Про це в Telegram повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За останню добу російські війська обстріляли 19 населених пунктів Херсонської області, що призвело до загибелі двох людей і поранення ще двох, у тому числі дитини. Про це заявив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

У результаті обстрілів постраждали такі населені пункти, як Тягинця, Милове, Качкарівка, Білозерка, Томарине, Михайлівка, Ольгівка, Гаврилівка, Кізомис, Антонівка, Веселе, Козацьке, Велетенське, Приозерне, Софіївка, Станіслав, Садове, Придніпровське і Херсон. Було обстріляно житлові квартали.

В результаті обстрілів пошкоджені чотири багатоповерхівки, 30 приватних будинків, дві адміністративні будівлі, дитячий садок, газопроводи, гаражне приміщення та автівки.

Окрім того, Олександр Прокудін повідомив, що російські війська вночі здійснили авіаційний удар по Херсону. Авіабомба влучила у багатоповерхівку, пошкодивши медичну установу та припортову інфраструктуру.

Таким чином, всього внаслідок російської агресії загинули 2 людини, ще 2 отримали поранення, одна з них – дитина.

Продовжується війна Росії проти України

Це сталося на тлі продовження 745-ої доби повномасштабної війни Росії проти України. За минулу добу було зафіксовано 63 бойові зіткнення, у результаті чого ворог вдарив 8 ракетами і здійснив 107 авіаційних ударів та 113 обстрілів реактивними системами. Артилерійський вогонь було накрито понад 140 населених пунктів в різних областях України.