Хто обікрав аеропорт «Жуляни» на початку вторгнення: що з'ясувало слідство за два роки

Хто обікрав аеропорт «Жуляни» на початку вторгнення: що з'ясувало слідство за два роки

Головне слідче управління Державного бюро розслідувань збирає інформацію у справі про розкрадання майна аеропорту «Київ»

Продовжується розслідування у кримінальному провадженні, яке Головне слідче управління Державного бюро розслідувань (ДБР) веде другий рік поспіль. За фактом розкрадання майна аеропорту «Київ» (Жуляни) поки що нікому не оголошено підозру, повідомляє Офіс генпрокуратури.

Правоохоронці відмовилися коментувати будь-які інші подробиці розслідування, посилаючись на таємницю досудового розслідування.

Перевіряється обґрунтованість наказів щодо вилучення майна аеропорту

У рамках розслідування також перевіряється інформація про обґрунтованість наказів, що стосуються вилучення транспортних засобів аеропорту та іншого майна. Також розслідується правомірність наказу щодо пошкодження злітно-посадкових смуг аеропорту.

Неоголошено підозру генералу, який брав участь у обороні аеропорту

Під час розслідування в інформаційному просторі з'явилось повідомлення про порушення кримінальної справи проти генерал-майора Сергія Кривоноса, який брав участь в обороні аеропорту «Київ» на початку вторгнення РФ. Про це повідомила прес-служба Генштабу ЗСУ.

У Генеральному штабі підтвердили, що генерал-майор запасу Сергій Кривонос залучався до оборони аеропорту «Київ» (Жуляни) як доброволець і має бойовий досвід. Він не призивався на військову службу під час мобілізації.

Читайте також: