Хвиля збила з ніг: в Одесі шукають дівчину, яка зникла під час шторму (фото)

Хвиля збила з ніг: пошук зниклої дівчини
Хвиля збила з ніг: пошук зниклої дівчини

Поліцейського з Рівненської області, якого віднесло хвилею у Одесі, все ще не можуть знайти

За інформацією Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області, лейтенанта поліції з Рівненщини, який ввечері 2 червня потрапив у складну ситуацію і був змитий хвилею в море, поки не знайдено.

Відповідно до джерел в правоохоронних органах, 20-річна дівчина разом зі своїми колегами приїхала в Одесу 1 червня на відпочинок. Вчора вони вирішили прогулятися в Аркадії і там, споживши певну кількість слабоалкогольних напоїв, сталося нещастя.

Близько дев'ятої години вечора компанія вирушила на платформи біля берега, де дівчину збило хвилею, вона впала і отримала удар головою, а потім наступна Хвиля змила її в море.

В рядах ДСНС залучені дайвери для пошуку зниклої, повідомило Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Цього літа на водоймах України вже зареєстровано понад тридцять випадків загибелі дітей. Головне управління ДСНС закликає батьків бути більш відповідальними, стежити за своїми дітьми і не дозволяти їм купатися самостійно.

Читайте також