Хворий на рак король Чарльз уперше прокоментував свій діагноз

Король Чарльз III звернувся до громадськості після діагнозу раку

Король Чарльз III висловив свою вдячність за слова підтримки, які отримав після повідомлення про свій діагноз раку. Заява монарха була опублікована на сторінках палацу в соцмережах.

Я хотів би висловити найщирішу подяку за безліч повідомлень підтримки та добрих побажань, які я отримав в останні дні. Як знають усі, хто постраждав від раку, такі добрі думки є найбільшою втіхою та підбадьоренням.

Не менш приємно чути, як розповідь про мій власний діагноз допомогла підвищити суспільне розуміння та пролила світло на роботу всіх тих організацій, які підтримують хворих на рак та їхні сім'ї у Великій Британії та в усьому світі. Моє довічне захоплення їх невпинною турботою та відданістю, у яких я переконався з власного досвіду.

Раніше лікарі короля Чарльза III виявили у нього рак на ранній стадії. Він вирішив відкласти свої обов'язки, але продовжуватиме виконувати державні обов'язки і не покине роботу з документацією. Його син, принц Уельський Вільям, також бере на себе деякі публічні обов'язки короля.

Принц Гаррі прибув до Лондона з метою бути поруч із своїм хворим братом. Поки що невідомо, чи зустрінеться він з принцом Вільямом. Герцог Сассекський прибув рейсом British Airways, а його дружина, герцогиня Сассекська, залишилася в Каліфорнії з дітьми.