Ілон Маск планує запуск власного відеохостингу аби перевершити YouTube

Корпорація Twitter планує запустити новий сервіс для відеохостингу наступного тижня. Повідомляє видання Fortune.

Таким чином Ілон Маск, власник корпорації, хоче залучити аудиторію, щоб вони переглядали відеоролики саме на його платформі. Він хоче конкурувати з YouTube та Twitch.

Зазначається, що відеохостинг буде доступний на смарттелевізорах Amazon і Samsung.

За словами одного з представників компанії, який є фахівцем у сфері соціальних медіа, інтерфейс нової програми для перегляду відео буде подібний на платформу YouTube для телевізорів.

Крім того, Ілон Маск планує конкурувати з сервісом Twitch та месенджером Signal. Він хоче використовувати свої інноваційні продукти в найближчому майбутньому.

Останнім часом Twitter, тепер відомий як X, впровадив низку оновлень. Розробники анонсували відміну функції блокування користувачів, але точна дата впровадження цієї зміни залишається невідомою.

До цього, в Twitter з'явиться можливість приховування лайків, але ця опція буде доступна лише для абонентів. Також планується відмова від відображення кількості лайків та репостів на дописах у майбутньому.

Раніше повідомлялося, що четверо колишніх керівників Twitter подали до суду на Ілона Маска через непогашену вихідну допомогу на суму понад $128 млн.

Читайте також:

  • Маск відреагував на заяви щодо фінансування Трампа
  • Хочете подзвонити Маску – платіть $8 на місяць: що відомо про чергову витівку мільярдера
  • Усі скандали Ілона Маска: референдум на окупованих територіях та підтримка Росії