Існує загроза забруднення повітря: влада Звягеля звернулася до містян після обстрілу РФ

Забруднення повітря внаслідок атаки РФ у Звягелі

Звягельська міська рада повідомляє, що після нічної атаки РФ у Звягелі існує загроза забруднення повітря, тому було прийнято рішення щодо дистанційного навчання.

Також був атакований об'єкт інфраструктури громади.

На щастя, серед мирного населення немає жертв.

Комісія ТЕБНС прийняла рішення про введення дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти, оскільки існує пряма загроза забруднення повітря. Для батьків, яким немає з ким залишити дітей, будуть працювати чергові групи у закладах дошкільної освіти.

Спостерігайте за ситуацією та за інформаційними повідомлення на офіційних інформаційних ресурсах Звягельської міської ради

Звягель став об'єктом атак РФ, під час яких був пошкоджений об'єкт критичної інфраструктури, повідомив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко. Частину ворожих дронів-камікадзе, що атакували цей об'єкт, було збито силами та засобами протиповітряної оборони області.

Нагадаємо, що місто Новоград-Волинський перейменували на Звягель. Це місто стало ареною українсько-російського конфлікту, який триває уже 775 днів. Російська федерація проводить широкомасштабну збройну агресію проти України, завдаючи бойові удари та атаки на мирне населення.