Карта бойових дій в Україні станом на 26 липня 2024 року

Карта бойових дій України
Карта бойових дій України

За протягом одного дня ворожі війська здійснили 66 авіаударів, під час яких було скинуто 105 КАБів. Також вони використали 430 дронів-камікадзе і здійснили понад 3400 обстрілів по наших позиціях та населених пунктах.

Новини про події на передовій

За останню добу відбулося 126 бойових зіткнень. Наші захисники продовжують рішуче відбивати атаки ворога, завдають йому значних втрат по всій лінії фронту. Цю інформацію повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Останні події на фронті

Найбільш активні бої зафіксовані на Покровському напрямку. Російські війська неодноразово безуспішно атакували наші оборонні позиції в районі таких населених пунктів, як Олександропіль, Воздвиженка, Новоолександрівка, Тимофіївка, Іванівка, Веселе, Новоселівка Перша та Яснобродівка. Оперативна інформація підтверджує, що ворог зазнав втрат - 201 окупант був знищений, із них 68 безповоротно. А також було знищено 2А36 "Гіацинт-Б", п'ять БПЛА і 10 одиниць автотранспорту, артилерійську установку 2С1 "Гвоздика" та іншу важку техніку.

Інші напрямки

На решті напрямків ситуація не зазнала суттєвих змін. Наші війська продовжують контролювати ситуацію і відбивати атаки ворога.

Читайте також