Катерина Осадча в трендових образах знялась для Vogue

Телеведуча Катерина Осадча змогла отримати можливість стати моделью для журналу Vogue в Україні.

Спеціалісти в галузі стилю та моди підібрали для неї найактуальніші та модні образи. На фотосесії вона виглядала захопливо в сорочці у смужку та широких чорних штанах. Крім цього, Катерина вперше спробувала джинси, вони дуже їй пасували, разом з білою сорочкою та жакетом великого розміру. Жінка також вибрала у своєму гардеробі чорний гольф та жакети білого й коричневого кольорів.

Якщо ви хочете бути в курсі найостанніших новин і отримувати актуальну інформацію, не забудьте підписатися на наш телеграм канал новостей - INKORR.

У виключному інтерв'ю Катерина Осадча вирішила згадати свої початки кар'єри, зокрема шоу "Світське життя". Вона зазначила, що прийшла на телебачення з мрією стати найвідомішою та успішною ведучою в Україні.

"Процес створення продукту та дорога, яку треба пройти, щоб реалізувати початкову ідею в кінцевий результат, все ще чарує мене", - пояснила Катерина.

У Vogue також знялася перша леді Олена Зеленська. У фотосесії вона розповіла про важливість піклування про психологічне здоров'я в період війни.