Колумбія пікчерз, Тимошенко і "наркамани" – найкращі меми тижня

Цього тижня користувачі соціальних мереж найбільше відреагували мемами на заяву колишньої прем'єрки Юлії Тимошенко, яка виступила проти урядового законопроєкту щодо легалізацію медичного канабісу.

Gazeta.ua зібрала найцікавіші меми.

Під час голосування законопроєкт не підтримала фракція "Батьківщина", а Тимошенко записала відео, в якому заявила про "європейську Колумбію".

"На кожному полі можна буде скрутити косяк", сказала експрем'єрка.

У мережі зробили ремікс на слова Тимошенко.

"Колумбійська дискотека", прокоментував користувач Діма Коваленко.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Медичний канабіс легалізований у 56 країнах світу, повідомило Міністерство охорони здоров'я.

"Це визнані у 56 країнах світу ліки для понад 50 патологічних станів: хронічному болі, артриті, ревматизмі, епілепсії, хворобах Альцгеймера і Паркінсона, діабетичній нейропатії, різних форм склерозу тощо. Крім того, медичний канабіс необхідний онкопацієнтам, для яких страшний біль щоденна реальність", сказали в МОЗ.

"Ухвалення законопроєкту №7457 це навіть не йти в ногу з сучасними медичними практиками, це питання виживання для багатьох українців, які стали жертвами війни", заявили.

Законопроєкт розроблений, щоб пацієнти, які потребують ліків на основі сировини, що міститься в рослинах роду коноплі (Cannabis), могли їх отримати, сказав головний санітарний лікар Ігор Кузін.

Минулого тижня у соцмережах створили меми про льотчика Олексія Арестовича.

Перед цим створили меми про співачку Руслану, яка звернулася до НАТО у бронежилеті, касці і в мінішортах.