Комбат Мадяр: Протягом року можуть виникнути обставини, які призупинять війну

Солдати патрулюють в забороненому районі
Солдати патрулюють в забороненому районі

Війна Росії проти України може призупинитись внаслідок певних обставин, але це не буде вигідно для нашої країни. Про це повідомив засновник та командир спецпідрозділу безпілотних авіаційних комплексів "Птахи Мадяра" Роберт Бровді (Мадяр) в ефірі "Київ24".

"Що стосується поточних прогнозів, вони переплітаються з політичними і геополітичними складовими, виборами та зовнішніми поглядами. Я не можу коментувати такі речі. Я вважаю, що відбудуться обставини, які призупинять цю війну протягом року. Але це не буде задовільним варіантом для нас", - спрогнозував військовий.

Мадяр наголосив, що українські бійці володіють відповідними навичками і будуть виконувати свої обов'язки для захисту країни.

За його словами, мотивація військових залишається на високому рівні. Вони щодня отримують задоволення від успішного знищення ворога і продовжують ефективно діяти.

Нагадаємо, Україна підготувала план перемоги у війні з Росією, який включає п'ять пунктів, зокрема, військову і економічну підтримку. Президент Зеленський заявив, що немає альтернативи мирному розв'язанню, і відмовився від заморожування війни або маніпуляцій, які лише перенесуть агресію на інший етап.

Курська операція ЗСУ є частиною другого пункту "плану перемоги" України, - заявив президент Зеленський.

Читайте також

Що подивитись в Ірландії за 4 дні
сьогодні, 17:50 28 переглянули
Що подивитись в Ірландії за 4 дні