Конгресмен США сказав, коли можуть зняти обмеження на удари по території РФ

Конгресмен США говорить про зняття обмежень по ударах на РФ
Конгресмен США говорить про зняття обмежень по ударах на РФ

Обмеження США по ударам американською зброєю Україною вглиб Росії будуть залежати від ситуації на фронті. Про це заявив конгресмен від Демократичної партії Джиммі Панетта в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Ну, дивіться, ми говоримо після того, як відбулася реальна операція в Росії (у Курській області – ред.). І після рейду (ГУР на Тендровську косу в Херсонській області – ред.) поблизу Криму. Це речі, які, на мою думку, на даний момент не чорно-білі. Очевидно, що все залежатиме від умов у полі бою", – сказав він.

При цьому Панетта підкреслив, що спостерігає зміни в політиці США щодо заборони застосовувати їхню зброю вглиб РФ. За його словами, потрібно переконатись, що вони не можуть ховатися за лінією фронту.

"Я думаю, ми починаємо бачити зміни в цій політиці, засновані на розумінні того, як Росія діє з тилу. Ми повинні переконатися, що вони не можуть ховатися за лінією фронту, і якщо вони збираються здійснювати ці атаки - то артилерією, то КАБами, чи то ракетами, чи то завдавати повітряних атак – ми повинні грати в обороні, а також частково переходити в наступ і проникати вглиб російської лінії фронту", – додав конгресмен.

США знову зробили заяву про удари по Росії.

Читайте також