Конкурентка Трампа зробила заяву щодо допомоги Україні

Екс-губернаторка Південної Кароліни та кандидатка на президента США Ніккі Гейлі закликає надавати допомогу Україні у війні проти Росії

У інтерв'ю ABC Ніккі Гейлі заявила, що важливо показати американському народу, що Володимир Путін не є довіреною людиною. Вона наголосила на необхідності забезпечення перемоги України, щоб запобігти подальшій війні. За її словами, Путін почуває себе більш сміливим зараз, ніж будь-коли раніше.

Гейлі також розчарована президентом Джо Байденом, який не пояснив американцям важливість України. Вона стверджує, що Байден не звертався до народу щодо терористичних дій на території Ізраїлю та небезпечності, яку представляє Іран. Вона також зауважила, що Байден не попереджає про загрози з боку Китаю, і це викликає дистанціювання американського народу.

Гейлі підкреслила, що вороги США спостерігають "невдачу Байдена" та чують заяви Дональда Трампа про його байдужість до вторгнення в Україну. Вона попереджає, що це загрожує Польщі та країнам Балтії.

Гейлі вважає, що Америка має запобігти потраплянню у війну і саме тому допомога Україні має таке велике значення. Вона зазначила, що Україна не просить війська, а лише потребує техніки та боєприпасів для перемоги. Вона закликала надати їм необхідні ресурси, щоб уникнути надсилання американських військових на війну.

Джерело: УНІАН