lifecell запускає новий сервіс для абонентів, які можуть переносити номер до іншого оператора

Оператор мобільного зв'язку lifecell представив нову послугу для абонентів, які хочуть перейти до lifecell, але продовжувати використовувати свій номер телефону.

За допомогою послуги "Закріплений номер" абоненти можуть перенести свій номер з іншого оператора на активну SIM-картку lifecell і використовувати обидва номери на одній SIM.

Завдяки цій послузі абонентам не потрібно мати дві SIM-картки й оплачувати два тарифні плани для користування двома номерами телефону. Тепер вони можуть продовжувати користуватися своїм номером lifecell і перенесеним номером з іншого оператора.

Перенесений номер іншого оператора стає основним, а номер lifecell "закріплюється" до нього. Щоб здійснювати дзвінки та відправляти SMS з закріпленого номера, треба додавати код 878 на початку номеру співрозмовника.

Зауважимо, що в Україні вже працює послуга з перенесення номерів між операторами, яка дозволяє змінити оператора, але зберегти номер телефону.

Також стало відомо, що lifecell буде належати французькому мільярдеру, зараз угода очікує перевірки регуляторів, включаючи зелене світло від українського антимонопольного відомства. Вартість угоди перевищуватиме 500 мільйонів доларів.