Мати підозрюваного у вбивстві Фаріон розповіла, що син захоплювався Бандерою

Портрет Степана Бандери на фоне зловмисника
Портрет Степана Бандери на фоне зловмисника

Мати підозрюваного Олена Зінченко вважає, що її син не вбивав Ірину Фаріон. Вона також зазначила, що він був захоплений Степаном Бандерою. Про це вона розповіла в інтерв'ю Еспресо.

«Він не винен. По-перше, немає доказів. По-друге, як мати я знаю, що він не винен», – заявила Олена Зінченко.

Мати В'ячеслава Зінченка додала, що її син мав футболку з капюшоном, на якій було написано «Мій герой Степан Бандера».

«У нього є навіть така футболка з капюшоном, і там пише «Мій герой Степан Бандера»», – сказала мати підозрюваного. 

Журналісти запитали Олену Зінченко, чому саме її сина підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон. Вона відповіла, що це, мабуть, «політична гра».

Також батько підозрюваного Федір Зінченко не вірить в те, що його син В'ячеслав скоїв цей злочин.

Нагадаємо, що сьогодні, 5 липня, Львівський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід для В'ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон. Фігуранта триматимуть під вартою без права внесення застави на 60 діб до 22 вересня.

Раніше, 26 липня Галицький суд Львова обрав запобіжний захід для підозрюваного в убивстві Ірини Фаріон. Його триматимуть під вартою 60 діб без права внесення застави. Адвокат В'ячеслава Зінченка планував подати апеляцію на рішення суду.

Як повідомлялося, на Ірину Фаріон був здійснений замах у Львові. Увечері 19 липня на неї вистрілив невідомий. Замах стався на вулиці Масарика у Львові. Жителі цього району помічали молодого хлопця декілька днів до цього. Того ж вечора колишня депутатка та мовознавиця Ірина Фаріон померла у лікарні.

Виявилося, що вбивцею мовознавиці Ірини Фаріон є 18-річний житель Дніпра, який орендував кілька квартир у Львові перед вчиненням злочину.

Читайте також