"Мати притискала до грудей": у Харкові знайшли всіх загиблих, тіло немовляти перетворилося майже на попіл

Неможливо встановити тіло немовляти у Харкові після пожежі

Начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов повідомив, що встановити тіло немовляти на місці трагедії у Харкові неможливо, оскільки температура горіння була настільки висока, що кістки та тіло немовляти перетворилися на попіл.

Внаслідок пожежі на нафтобазі у Харкові 15 будинків були повністю знищені, а однією з вулиць розлилися горючі речовини. У результаті, у одному з будинків загинула сім'я: батько, мати та троє дітей.

"Старшому Льоші було сім років, середньому Михайлу - чотири роки, найменшому - Павло, йому було десять місяців", - повідомив Болвінов.

Слідче управління зазначило, що всі сім тіл загиблих харків'ян були знайдені, оскільки вони опинилися у вогняній пастці. Зазвичай, сім'я з трьома дітьми під час тривог ховалася у підвалі, але цього разу вони не змогли досягти підвалу через горіння на землі та в дворі.

"Попередньо встановили, що старші та молодші хлопчики були біля мами. А середній Михайло завжди бігав за татом. Чоловік ймовірно, знепритомнів першим, а малюк - забився в кут, сам на кухні. Там ми його і виявили. Мати з двома іншими синами намагалася врятуватися у ванній, тримала дітей в обіймах. Усі вони дуже обгоріли і для остаточних висновків знадобиться ДНК-експертиза", - повідомив Болвінов.