monobank роз'яснив, як зняти долари з валютної картки

Як перевести в готівку валюту з картки

У сучасному світі все більше людей користуються безготівковими операціями. Однак, іноді виникає потреба перевести валюту з картки в готівку. Як це зробити?

Експерти рекомендують декілька способів. Один з них - використати банкомат. Для цього потрібно знайти банкомат банку, в якому ви маєте рахунок. Після вставлення картки в банкомат, оберіть опцію "Переказ готівки" і вкажіть необхідну суму, валюту, а також підтвердження особи.

За допомогою банкомату можна швидко і зручно отримати готівку з картки. Важливо врахувати комісію за зняття коштів і денні ліміти.

Ще один спосіб - обрати послугу обміну валют в банку. За допомогою касира ви можете перевести потрібну суму з картки в готівку. Зазвичай, для цього потрібно мати документ, що посвідчує особу, та картку рахунку.

Обмін валюти у банку може зайняти трохи більше часу, але цей спосіб надійний і безпечний. Також слід пам'ятати про можливу комісію за обмін.

Не менш популярним варіантом є використання електронних платіжних систем, наприклад, PayPal або Payoneer. Ці системи дозволяють зняти кошти з картки та отримати їх у відповідній валюті.

Електронні платіжні системи - зручний спосіб перевести гроші з картки в готівку. Потрібно враховувати можливі комісії та обмінні курси цих систем.

Тепер ви знаєте декілька способів перевести валюту з картки в готівку. Вам лише залишається обрати найзручніший метод для себе.