МЗС: українська Формула - це питання існування всього світу

Україна планує провести саміт стосовно Формули миру на рівні глав держав в найближчі місяці. Ця ініціатива спрямована на вирішення конфлікту на сході країни і забезпечення миру в регіоні.

Ми прагнемо до зустрічі з керівниками інших держав з метою обговорення Формули миру і пошуку способів врегулювання конфлікту в Україні
.

Відповідно до Формули миру, досягнутої на переговорах в Мінську, необхідно провести спеціальний саміт, на якому глави держав зможуть обговорити питання щодо реалізації даних угод. Така зустріч є важливою для зміцнення міжнародної підтримки і підкреслення важливості вирішення конфлікту на Донбасі.

Важливість саміту про Формулу миру

Саміт, який планується провести, є важливим кроком на шляху до мирного врегулювання конфлікту на Донбасі. Глави держав матимуть можливість обговорити ключові аспекти угоди та знайти спільні рішення щодо її реалізації і виконання.

Такий саміт також дозволить урегулювати питання щодо обміну полоненими та виведення важкого озброєння з зони конфлікту. Це необхідні кроки для забезпечення безпеки та нормалізації ситуації в регіоні.