На Буковині працівнику ТЦК довелося стріляти, щоб захиститися від розлючених людей

Група людей напала на військовослужбовця ТЦК та СП у Чернівецькій області

У Чернівецькій області стався інцидент, коли група розлючених людей напала на військовослужбовця Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) біля села Чорногузи. Про це повідомили у Чернівецькому обласному ТЦК та СП.

«Транспортний засіб представника ТЦК та СП було заблоковано, а до нього самого застосовано силу та погрози. Військовослужбовець з метою захисту свого життя та здоров'я, здійснив постріли в землю, в результаті чого ніхто не постраждав. На місце події ним було викликано представників поліції», - зазначено в повідомленні.

Військовий був переведений до ТЦК та СП з іншої бригади

Додатково, представники Чернівецького обласного ТЦК та СП повідомили, що військовослужбовець, якого атакували, був переведений до цього центру з 10 окремої гірсько-штурмової бригади через стан свого здоров'я та бойові травми.

Зазначимо, що нещодавно у Хмельницькій області сталася подібна ситуація, коли кілька жінок напали на машину представників ТЦК та СП, за що одна з нападниць була оштрафована на 85 грн.

Очікується реагування правоохоронних органів

Чернівецький обласний ТЦК та СП зазвичай займається комплектуванням і соціальною підтримкою військовослужбовців. Представники центру з'ясовують усі причини та обставини інциденту та сподіваються на адекватну реакцію правоохоронних органів.

Додаткова інформація

Для детальнішого розуміння ситуації можна ознайомитися з такими статтями:

  • У Києві чоловік із ножем напав на працівників ТЦК
  • Напад на представників ТЦК у Чернівецькій області: поліція повідомила нові деталі
  • Мобілізація: Нацполіція пояснила, як ухилянти доставляються до ТЦК